Најаве догађаја

Са Џиџом И Топалком у (нову) годину штедње

Грађани Општине Рума ће Српску нову годину дочекати уз песме грандове звезде Милана Топаловића Топалка. То је пре неколико дана и потврђено на конференцији за медије која је тим поводом организована.

Опширније

Промоција књиге "Ђинђић - Лице младости"

Позивамо све поштоваоце и пријатеље/ице политичких идеја и демократских вредности Зорана Ђинђића на промоцију књиге "Ђинђић-Лице младости" која ће се одржати у четвртак, 13. марта 2014. од 19 часова у сали III Месне заједнице у Руми, ул. 27. Октобра бр. 40.

О књизи и људском и државничком портрету Зорана Ђинђића, првог српског демократски изабраног премијера, говориће аутор књиге Душан Величковић и Марио Лигуори, публициста, писац и професор на Филозофском факултету у Новом Саду.

Опширније

Рума домаћин полуфиналног такмичења

Општински одбор Демократске странке у Руми, другу годину за редом организоваће полуфинално такмичење „Беседе у Зоранову част“.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве за учешће на такмичењу "Беседе у Зоранову част", које се девети пут одржава у знак сећања на првог демократског премијера Србије и председника Демократске странке др Зорана Ђинђића.

Опширније

„Турнир у баскету 3 на 3

13. традиционални турнир у баскету „3 на 3“ у организацији Демократске омладине Рума одржаће се у суботу, 31. августа 2013. године на спортским теренима у Тиволу (зграде). Пријављивање екипа је на дан турнира, а учешће за све екипе је бесплатно. За најбоље екипе и појединце обезбеђене су новчане и робне награде. Пријаве екипа почињу од 15 часова.

Опширније

Адреса одбора

Демократа

...није тврдоглав. Пажљиво слуша аргументе и признаје грешке ако их почини.