Вести

Још штетних послова Српске напредне странке


Одборници ДС-а у Руми ће се на сутрашњој седници СО Рума најоштрије супроставити покушају размене непокретности коју планира власт СНС-а у Руми, на штету грађана и у корист својих коалиционих партнера.
Наиме, као предмет непокретности даје се некретнина у општини Рума у власништву општине површине 365м2 и плус 375м2 неизграђеног грађевинског земљишта на истој парцели, све заједно 740м2, у замену за приватни локал од 98м2 и приватни подрумски простор од 68м2.
 
Постављамо питање да ли би врхушка СНС-а у Руми мењала своју кућу и имовину под овим условима?!
 
Српска напредна странка додатно понижава грађане образложењима попут овог које цитирамо : "Непокретности које општина прибавља, подрум и локал, су веће од непокретности које општина даје у размену"
 
166м2 је веће од 365м2 објекта + 375м2 грађевинског земљишта по рачуници СНС-а.
 
Српска напредна странка овим наставља своју праксу да склапа послове искључиво у личном интересу њених функционера, и искључиво на штету грађана. Варају се ако мисле да ће грађани то трпети.

 

Опширније

Одржан 14. по реду турнир у баскету

Општински одбор Демократске странке Рума организовао је у суботу, 5. септембра већ традиционални, 14. по реду турнир у уличном баскету. Турнир је одржан и ове године на спортским теренима у румском насељу Тивол, а ни лоши временски услови (облачно и кишовито време) нису спречили љубитеље баскета да покажу ко је бољи у игри 3 на 3.

Опширније

Резултати непосредних избора за председника и чланове сталног састава општинског одбора

На непосредним изборима за председника и чланове сталног састава Општинског одбора Демократске странке у Руми одржаним у суботу, 20. јуна 2015. године једини кандидат за председника, НЕНАД БОРОВИЋ освојио је 100 гласова и поново је изабран за председника Општинског одбора Демократске странке Рума.

Опширније

Кандидати за председника и чланове Општинског одбора

Поштовани чланови Демократске странке,

Подсећамо вас да ће се непосредни избори за председника и чланове сталног састава Општинског одбора Демократске странке у Руми одржати 20. јуна 2015. године (субота).

Једини кандидат за председника Општинског одбора Демократске странке Рума на напосредним изборима је:

1. НЕНАД БОРОВИЋ

Кандидати за члана/ицу сталног састава Општинског одбора Демократске странке Рума на напосредним изборима су:

1. АРСЕНОВИЋ ЈЕЛЕНА
2. БОЖИЋ БОЈАН
3. ВИНОКИЋ ЈОВАН
4. ВУЈИЋ БОРА
5. ДИМКОВИЋ ПОЛИМАЦ МИЛЕНА
6. ДИМОВ ЈОВАНА
7. ЂАКОВИЋ МИЛОШ
8. ЈЕРЕМИЋ ДАНИЦА
9. ЈОВАНОВИЋ НИКОЛА
10. ЈУРИШИЋ МИРА
11. ЛАВРЊА ГОРАН
12. ЛЕШИЋ ДРАГАН
13. МИЛУТИНОВИЋ ЖАРКО
14. МИХАЈЛОВИЋ ГОРАН
15. РАШКОВИЋ ДАРКО
16. СТАНКОВИЋ ДРАГАН
17. ТАБАНЏЕЛИЋ ЛАЗАР
18. ЦАКИЋ ДРАГАН
19. ШАШИЋ ГОРИЦА
20. ШИЈАЧКИ ВЕСНА

За члана/ицу сталног састава Општинског одбора биће изабрано 13 кандидата са највише освојених гласова.

Наведени кандидати су, на основу члана 17. Правилника о изборима у Демократској странци, предали валидне кандидатуре у складу са чланом 16, став 1 и 2.

Право гласа на непосредним изборима остварио је укупно 151 члан Демократске странке са територије општине Рума, а све у складу са чланом 3. Правилника о изборима у Демократској странци.

Опширније

Расписани избори за председника и чланове Општинског одбора Демократске странке Рума

Поштовани чланови,

Обавештавамо вас да је у складу са чланом 88. став 5. Статута Демократске странке Извршни одбор на седници одржаној 06.05.2015. године донео одлуку да се расписују непосредни избори за председника/ицу и чланове/ице Општинског одбора Демократске странке Рума.

Опширније

Адреса одбора

Демократа је

...оптимиста. Верује да за сваки проблем постоји решење, само ако се приступи на прави начин и уз добар план.