INFO

Vesti

Još štetnih poslova Srpske napredne stranke


Odbornici DS-a u Rumi će se na sutrašnjoj sednici SO Ruma najoštrije suprostaviti pokušaju razmene nepokretnosti koju planira vlast SNS-a u Rumi, na štetu građana i u korist svojih koalicionih partnera.
Naime, kao predmet nepokretnosti daje se nekretnina u opštini Ruma u vlasništvu opštine površine 365m2 i plus 375m2 neizgrađenog građevinskog zemljišta na istoj parceli, sve zajedno 740m2, u zamenu za privatni lokal od 98m2 i privatni podrumski prostor od 68m2.
 
Postavljamo pitanje da li bi vrhuška SNS-a u Rumi menjala svoju kuću i imovinu pod ovim uslovima?!
 
Srpska napredna stranka dodatno ponižava građane obrazloženjima poput ovog koje citiramo : "Nepokretnosti koje opština pribavlja, podrum i lokal, su veće od nepokretnosti koje opština daje u razmenu"
 
166m2 je veće od 365m2 objekta + 375m2 građevinskog zemljišta po računici SNS-a.
 
Srpska napredna stranka ovim nastavlja svoju praksu da sklapa poslove isključivo u ličnom interesu njenih funkcionera, i isključivo na štetu građana. Varaju se ako misle da će građani to trpeti.

 

Opširnije

Vesti

Održan 14. po redu turnir u basketu

Opštinski odbor Demokratske stranke Ruma organizovao je u subotu, 5. septembra već tradicionalni, 14. po redu turnir u uličnom basketu. Turnir je održan i ove godine na sportskim terenima u rumskom naselju Tivol, a ni loši vremenski uslovi (oblačno i kišovito vreme) nisu sprečili ljubitelje basketa da pokažu ko je bolji u igri 3 na 3.

Opširnije

Vesti

Rezultati neposrednih izbora za predsednika i članove stalnog sastava opštinskog odbora

Na neposrednim izborima za predsednika i članove stalnog sastava Opštinskog odbora Demokratske stranke u Rumi održanim u subotu, 20. juna 2015. godine jedini kandidat za predsednika, NENAD BOROVIĆ osvojio je 100 glasova i ponovo je izabran za predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke Ruma.

Opširnije

Vesti

Kandidati za predsednika i članove Opštinskog odbora

Poštovani članovi Demokratske stranke,

Podsećamo vas da će se neposredni izbori za predsednika i članove stalnog sastava Opštinskog odbora Demokratske stranke u Rumi održati 20. juna 2015. godine (subota).

Jedini kandidat za predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke Ruma na naposrednim izborima je:

1. NENAD BOROVIĆ

Kandidati za člana/icu stalnog sastava Opštinskog odbora Demokratske stranke Ruma na naposrednim izborima su:

1. ARSENOVIĆ JELENA
2. BOŽIĆ BOJAN
3. VINOKIĆ JOVAN
4. VUJIĆ BORA
5. DIMKOVIĆ POLIMAC MILENA
6. DIMOV JOVANA
7. ĐAKOVIĆ MILOŠ
8. JEREMIĆ DANICA
9. JOVANOVIĆ NIKOLA
10. JURIŠIĆ MIRA
11. LAVRNjA GORAN
12. LEŠIĆ DRAGAN
13. MILUTINOVIĆ ŽARKO
14. MIHAJLOVIĆ GORAN
15. RAŠKOVIĆ DARKO
16. STANKOVIĆ DRAGAN
17. TABANDžELIĆ LAZAR
18. CAKIĆ DRAGAN
19. ŠAŠIĆ GORICA
20. ŠIJAČKI VESNA

Za člana/icu stalnog sastava Opštinskog odbora biće izabrano 13 kandidata sa najviše osvojenih glasova.

Navedeni kandidati su, na osnovu člana 17. Pravilnika o izborima u Demokratskoj stranci, predali validne kandidature u skladu sa članom 16, stav 1 i 2.

Pravo glasa na neposrednim izborima ostvario je ukupno 151 član Demokratske stranke sa teritorije opštine Ruma, a sve u skladu sa članom 3. Pravilnika o izborima u Demokratskoj stranci.

Opširnije

Vesti

Raspisani izbori za predsednika i članove Opštinskog odbora Demokratske stranke Ruma

Poštovani članovi,

Obaveštavamo vas da je u skladu sa članom 88. stav 5. Statuta Demokratske stranke Izvršni odbor na sednici održanoj 06.05.2015. godine doneo odluku da se raspisuju neposredni izbori za predsednika/icu i članove/ice Opštinskog odbora Demokratske stranke Ruma.

Opširnije

Adresa odbora

Demokrata je

...znatiželjan, komunikativan, druželjubiv. Nikad nije ravnodušan ili uobražen. Demokrata je uvek učesnik, retko samo posmatrač.