ИНФО

Вести

Мрачне тајне СНС-a у Руми!

Данас је у просторијама Општинског одбора Демократске странке Рума одржана конференција за медије поводом дешавања на последњој седници СО Рума и злоупотреба од стране Александра Мартиновића и владајуће већине предвођене Српском напредном странком.

"Зашто се крије Просторни план Општине Рума? Да ли то значи да ћемо у будућих две, три или пет година, као што се већ прича, у напуштеним цигланама имати спалионице опасног отпада и да ћемо на тај начин постати једна од најзагађенијих општина у Срему."

Opširnije

Вести

Kо плаћа пут у Беч општинским чиновницима?

Данас је у просторијама Општинског одбора Демократске странке Рума одржана још једна у низу конференција за медије на којој су се присутним новинарима обратили Ненад Боровић, председник ООДС Рума и Јелена Арсеновић, потпредседник ООДС Рума.

Ненад Боровић сазвао је конференцију за медије као би јавности саопштио ставове Демократске странке по питању актуелних дешавања у Општини Рума и отворио теме о којима ће се расправљати на наредној седници СО Рума.

Opširnije

Вести

Кривична пријава против Александра Мартиновића

Дана 14.01.2015. године у просторијама општинског одбора одржана је конференција за медије на којој је председник ООДС Рума, Ненад Боровић упознао присутне новинаре о разлозима подношења кривичне пријаве против Александра Мартиновића.

Вршилац дужности директора Јавног предузећа "Стамбено" Срђан Николић без икаквог законског основа распослаже материјалним и финансијским средствима тог предузећа. Николићу је мандат продужен на основу дописа председника Скупштине општине Александра Мартиновића, који се позива на одлуку Скупштине са седнице која чак није ни одржана.

Opširnije

Најаве догађаја

Са Џиџом И Топалком у (нову) годину штедње

Грађани Општине Рума ће Српску нову годину дочекати уз песме грандове звезде Милана Топаловића Топалка. То је пре неколико дана и потврђено на конференцији за медије која је тим поводом организована.

Opširnije

Вести

Општинским парама по сако и фармерке

Данас је у просторијама Општинског одбора Демократске странке Рума одржана конференција за медије на којој су се присутним новинарима обратили Ненад Боровић, председник ООДС Рума и Јелена Арсеновић, потпредседник ООДС Рума.

Ненад Боровић је представнике медија упознао са катастрофалним стањем у румском буџету који се изузетно слабо пуни, што додатно отежава функционисање града, а на шта јасно указују подаци из Извештаја о извршењу Одлуке о буџету Општине Рума за период 01.01.2014.-30.09.2014. године, који је на дневном реду предстојеће седнице СО Рума.

Opširnije

Адреса одбора

Демократа је

...предузимљив, зна како ће решити проблем. Да би то постигао, демократа је у току, интересује се и информише о свим начинима за решавање проблема.